Bereikbaar vanaf 14.00 uur: +31 73 656 94 94
Openingstijden: DI t/m ZA: 17.30 - 22.00 

 

 

De toekomst

januari 29, 2015
U bent hier:  Home  >  Wijnen  >  Huidige Pagina

DHK_Aimee_gijzen (1)

De eerste maanden van het jaar zitten er weer op. We hebben weer kennis mogen maken met onze nieuwe leerlingen en stagiaires. Zij worden ook wel de toekomst van ons vak genoemd.

We zijn het er, denk ik, wel met zijn allen over eens dat het niet gaat om gemakkelijke, goedkope handjes. Wij zijn er dan ook voor om te zorgen dat ze dingen leren maar vooral dat ze ook echt het gevoel krijgen dat dit vak iets voor hen is. Je merkt al in de eerste dagen waar de kracht van de personen ligt. Is het de scherpte, de snelheid of juist de kennis? Interesseren ze zich voor de wijn, de thee of juist het gastheerschap? Richt je op de interesses dan haal je het beste uit de persoon!!!

Hoe mooi is het als je na een aantal keer wijnproeven merkt dat ze het beginnen te proeven of dat tijdens het servies alles steeds beter gaat.

Nu nog wat reisjes maken, tasting doen, trainingen geven en eigenlijk, als het lukt, bij een ander bedrijf meekijken. We moeten eigenlijk maar 1 ding willen bereiken. Als ze ons verlaten, moeten ze het gevoel hebben dat ze iets hebben geleerd en dat we een aanvulling zijn geweest op hun leven tot nu toe. DAAR GAAN WE VOOR!!!

DHK_britt_vissers

Responsive Menu Image Responsive Menu Clicked Image