Bereikbaar vanaf 14.00 uur: +31 73 656 94 94
Openingstijden: DI t/m ZA: 17.30 - 22.00 

 

 

Over ons

De Heer Kocken begonnen in 1998 te ‘s-Hertogenbosch en sinds 2000 gelegen in een prachtig oud pandje in Vught. Onze droom is altijd geweest dat wij een restaurant wilden openen waar de gast zich prettig voelt, een ontspannen sfeer heerst en waar je puur en (h)eerlijk kunt eten.

Kortom flexibiliteit, een gemoedelijke ambiance en gastvrijheid staan voor ons op de eerste plaats. Dat dit in 2008 bekroond werd met een Michelinster is natuurlijk onze grote trots.

De Heer Kocken werkt met een klein vast team, met in de keuken de extra handjes van leerlingen en/of stagiaires die het vak graag willen leren. Chiem Konings is verantwoordelijk voor de wijn-spijs combinaties en neemt de leiding in het restaurant samen met Kirsty de Heer. Juist omdat we met een klein team werken, is iedereen op elkaar ingespeeld waardoor we met elkaar gaan voor een geslaagde avond voor elke gast .

Het is ook mogelijk om met grote gezelschappen te dineren, lunchen of zelfs  uw bruiloft te vieren. Meer informatie? Neem contact met ons op.

Wij hopen u snel te mogen begroeten in ons restaurant.

Met hartelijke groet,

John Kocken en Kirsty Kocken-de Heer

Team DHK


Responsive Menu Image Responsive Menu Clicked Image